Megagarages

65 Megagarages vanaf circa 35 m2. Bedrijven en particulieren die caravans, aanhangers, boten of een klassieke auto willen stallen kunnen in Business Center Hoofddorp een megagarage kopen. Met een oppervlakte vanaf circa 35 m2 heeft u volop ruimte.

Megagarages BC Hoofddorp

De megagarages zijn ideaal voor zowel particulieren als bedrijven. De garages zijn circa 3,5 meter breed, 10 meter diep en 3,6 meter hoog. Met een oppervlakte vanaf circa 35 m2 lenen zij zich voor vele doeleinden. Er is één extra grote unit met een oppervlakte van circa 59 m2.

Particulieren gebruiken de garages veelal voor opslag of voor stalling van hun caravan, boot, aanhangwagen, trailer of oldtimer. Door de grote oppervlakte is er veelal voldoende ruimte over voor het  verzorgen van onderhoud.

Bedrijven gebruiken de garages veelal als magazijnruimte en opslag van materialen die zij niet frequent nodig hebben of als kleine werkplaats. Binnen Business Center Hoofddorp vindt u 33 megagarages op de begane grond en 32 garages op de eerste verdieping. Op beide bouwlagen vindt u dezelfde garages die hooguit door de situering iets in maat kunnen afwijken.

Op beide bouwlagen is voor de garages voldoende ruimte om te manoeuvreren met een aanhangwagen of trailer. Daarom is ook de hoek van de hellingbaan naar de eerste verdieping slechts 12 graden aan zowel de onder- als bovenzijde zodat auto's met aanhanger hier gemakkelijk naar boven kunnen rijden. De hellingbaan is bovendien verwarmd zodat deze ook in de winter goed berijdbaar is.

De garages zijn standaard voorzien van een geïsoleerde overheaddeur, twee dubbele TL-armaturen, wandcontactdozen, een spoelbak, een eigen elektraen watermeter en een centrale technische ruimte met toiletten voor algemeen gebruik.

Optioneel kunt u een entresolvloer laten aanbrengen van diverse afmetingen en een elektrisch bedienbare overheaddeur met afstandsbediening.

Alle 65 megagarages zijn vrijwel identiek en zijn gesitueerd op de begane grond en de eerste verdieping aan de rechterzijde van het Business Center. De megagarages zijn standaard voorzien van een geïsoleerde overheaddeur.