Locatie en bereikbaarheid

Hoofddorp ligt zeer strategisch in de Randstad. Ga maar na. Dichtbij Amsterdam, Schiphol, het internationale BusinessPark Schiphol-Rijk en niet te vergeten de A4. Business Center Hoofddorp biedt in Businesspark Graan voor Visch Zuid 11 fraaie businessunits van circa 120 tot 182 m2. De ideale vestigingsplaats voor ondernemers. Daarnaast biedt het voor zowel ondernemers als particulieren extra opslagfaciliteiten in megagarages en Eurobox Self Storage.

Zaken doen in Hoofddorp
De Randstad is een ideale vestigingsplaats voor ondernemers. Hoofddorp ligt ten opzichte van die Randstad zeer gunstig nabij steden als Haarlem en Amsterdam en vlakbij Schiphol. Het gebied groeit al jaren, zowel wat betreft bevolking als het aantal ondernemers. Het internationale Businesspark Schiphol-Rijk maar ook het bedrijvenpark Graan voor Visch Zuid profiteren hier van. Voor enthousiaste ondernemers is hier alle ruimte om zich verder te ontplooien.

In bedrijvenpark Graan voor Visch Zuid hebben zich een paar duizend ondernemingen gevestigd en het gebied groeit gecontroleerd langzaam verder. Het park bestaat sinds begin 90-er jaren en is geënt op eigenaren/ gebruikers waardoor zorgvuldig beheer en het hoge niveau gewaarborgd is. Daarnaast bevat het bedrijvenpark geen hoogbouw. Het voordeel van dit alles is dat het bedrijvenpark allure en uitstraling heeft én behoudt. Het is zonder meer één van de betere locaties voor de vestiging van uw onderneming.

Ideale ligging
Business Center Hoofddorp ligt aan de rand van het bedrijvenpark Graan voor Visch Zuid en ten zuiden van Hoofddorp. De ligging aan de rand van Hoofddorp en op een steenworp afstand van de A4 is ideaal. Binnen enkele kilometers bereikt u de A4 en het snelwegennetwerk van de Randstad. De bereikbaarheid met de auto is dus ideaal maar dat geldt ook voor het openbaar vervoer. Het NS-station biedt ideale trein- en busverbindingen en ligt op wandelafstand van Business Center Hoofddorp.

Bedrijvenpark met allure
Bedrijvenpark Graan voor Visch Zuid is een kleinschalig bedrijvenpark dat voornamelijk is ingevuld met showrooms, bedrijven en kantoren. Industrie zult u hier niet aantreffen. Het is een multifunctioneel gebied met een hoogwaardige uitstraling waar ondernemers zich bijzonder thuis voelen.

Parkmanagement en volop parkeergelegenheid
Teneinde de uitstraling en kwaliteit te behouden zijn er in het bedrijvenpark collectieve afspraken gemaakt,  bijvoorbeeld over de beveiliging. Daarnaast vindt u in de directe omgeving restaurants en sportmogelijkheden. Het centrum van Hoofddorp met het uitgebreide winkelcentrum vindt u op een steenworp afstand. Het Business Center heeft twee toegangen en totaal worden 24 parkeerplaatsen gerealiseerd zodat er voldoende parkeergelegenheid is.