BC Hoofddorp

Business Center Hoofddorp is de nieuwe toplocatie aan de rand van bedrijvenpark Graan voor Visch Zuid. De locatie ligt vlakbij de A4 en de ring Hoofddorp en is daardoor vanuit alle richtingen gemakkelijk en snel bereikbaar. Het biedt toonaangevende businessunits voor ondernemers en megagarages voor ondernemers en particulieren. Daarnaast is er ook een vestiging van Eurobox Self Storage gevestigd in BC Hoofddorp.

BC Hoofddorp

Business Center Hoofddorp

Een goede en representatieve werkplek op een gemakkelijk te bereiken en mooie locatie. Met uiteraard voldoende parkeergelegenheid. Dat is wat u wenst als actieve ondernemer. Wanneer u bovendien produceert, opslagruimte nodig heeft en kantoorruimte wenst hebben wij precies de businessunit die u zoekt. En ook nog eens ideaal gesitueerd.

In het verleden hebben wij meerdere van deze  bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd. Ondernemers van vergelijkbare bedrijfsgrootte en gelijkgezinde ideeën profiteren van elkaars aanwezigheid en de faciliteiten en uitstraling van het Business Center.

Architectuur

Met een lengte van maar liefst 75 meter, een hoogte van twee bouwlagen en een hoogwaardige architectuur is het Business Center een absoluut landmark in de omgeving. De donkerrode gevelsteen en antracietkleurige gevelbeplating geven dit gebouw een geheel eigen identiteit.

11 businessunits met een multifunctionele toplaag

Aan de rand van Hoofddorp, vlakbij de A4, gelegen aan de Parellaan, realiseren wij een markant Business Center.  en representatief gebouw met maar liefst 11 businessunits voorzien van een geïsoleerde overheaddeur of kantoorpui, circa 3,68 meter hoge begane grond en een fraaie kantoorruimte op de eerste verdieping. Met een topklasse en degelijke afwerking bieden deze representatieve businessunits precies de ruimte en mogelijkheden die u zoekt.

De 11 businessunits hebben een totale oppervlakte van circa 120 tot 182 m2 bvo. Op de eerste verdieping beschikken alle units over een circa 3,18 meter hoge kantoorruimte. Door deze grote hoogte zijn een luchtbehandelingsinstallatie en een lichtplan gemakkelijk te realiseren. Door de hoge begane grond en de eerste verdieping zijn de units multifunctioneel bruikbaar. Bijvoorbeeld voor ondernemers die een productieruimte en opslag nodig hebben met daarnaast een aparte kantoorruimte. Maar de units zijn ook bijzonder geschikt als magazijn, showroom, werkplaats, atelier of het geheel als kantoor. Bovendien zijn de units te koppelen zodat deze - binnen bouwkundige grenzen - naar eigen inzicht zijn in te delen. Kortom, alles is mogelijk en multifunctioneel is ook inderdaad ‘multifunctioneel'.

De businessunits hebben een ruimte op de begane grond vanaf circa 60 m2 en op de eerste verdieping eveneens circa 60 m2. Eén unit (bouwnummer 11) is alleen gesitueerd op de begane grond en heeft een oppervlakte van maar liefst circa 182 m2.

65 Megagarages van circa 35 - 59 m2

Daarnaast bevat BC Hoofddorp maar liefst 65 megagarages. Multifunctionele opslagruimten, ideaal voor het stallen van uw caravan, oldtimer of boot maar ook zeer geschikt als kleine werkplaats. De megagarages hebben een oppervlakte van circa 35 m2 tot bijna 60 m2, zijn circa 3,60 meter hoog en voorzien van een geïsoleerde overheaddeur. De megagarages zijn geschikt voor zowel bedrijven als particulieren.

Megagarages BC Hoofddorp

Bijna 6.000 m2 Eurobox Self Storage

Bovendien vindt u in BC Hoofddorp een vestiging van Eurobox Self Storage. Hier vindt u geconditioneerde en beveiligde opslagruimten van 1 tot 80 m3. Deze ruimten zijn ideaal voor bedrijven en particulieren die voor korte of lange termijn extra opslagruimte nodig hebben.

Deze website geeft u alle informatie over Business Center Hoofddorp. Wij hopen dat u kunt profiteren van de mogelijkheden en wensen u succes op wellicht uw nieuwe locatie.